Hur spårar jag mitt paket?

Uppdaterad

När vi skickar din beställning från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din mailadress. I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse (undantag från detta är om varan skickas som ett varubrev eller om den levereras med någon av våra egna lastbilar).

Om du inte fått någon avisering men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paket som är skickade med DHL med sändningsnummer och legitimation (bud visar bådas legitimation).

Det går också använda vår egna spårningssida, där fyller du i ordernummer alt. sändningsnummer tillsammans med din mailadress. Du kan se vår spårningssida här.