Finns det möjlighet att låna släpvagn?

Uppdaterad

Vi har 2 st täckta släpvagnar och 1 st öppen släpvagn som går att låna utan kostnad i samarbete med Freetrailer, oavsett om du är kund till oss eller inte. Boka gärna en släpvagn innan du besöker oss för att vara säker på att en finns tillgänglig (bokningsavgift tillkommer). Du förbokar enkelt här.

Detta behöver du för att komma igång:

- Tillgång till en smartphone med appen Freetrailer installerad (Appen är gratis) App Store Google Play

- Bluetooth och platsangivning måste vara aktiverade på din smartphone.

Så här öppnar du ett Freetrailer lås:

Släputhyrningen sker helt i Freetrailers regi och är obemannad.
För mer info kontakta Freetrailer på 010-330 00 03 eller besök Freetrailer hjälpcenter

Guide taggad med: Släpvagn