Var är min återbetalning?

Uppdaterad

Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna. Om du har blivit ombedd att fylla i Klarnas återbetalningsformulär kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 12 dagar, men vanligtvis mycket snabbare än så. Om du däremot valt kortbetalning, direktbetalning, swish eller har ett bankkonto kopplat sker återbetalning vanligtvis inom 1-5 bankdagar.

Guide taggad med: Återbetalning