Kila Möbler

Corona

Uppdaterad

För Kila Möbler är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19 och har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning i vår butik samt vid våra leveranser. 

I dagsläget har både vår webbutik och fysiska butik öppet som vanligt, vi utför också leveranser men med vissa restriktioner. Vissa produkter som kommer från andra länder än Sverige och inte lagerförs av oss själva påverkas med längre leveranstid, vi uppdaterar löpande vår hemsida men aktuella leveranstider. Vill du läsa mer om leveranssituationen kan du göra det här.

Om du vill besöka vår butik men inte vistas i lokalerna erbjuder vi att bära ut de möbler du vill titta på. 

  • Vi har utökade städrutiner och desinfekterar flera gånger om dagen utsatta ytor samt satt ut handsprit på utvalda ställen i vår butik.
  • Vi informerar om att hålla avstånd i butiken, både med skyltar och markeringar i golvet. 
  • Vi har förstärkta riktlinjer gällande god handhygien och hur man kan agera för att minska smittspridning. De av våra medarbetare som har minsta förkylningssymptom får vara hemma.
  • Vi delar bl.a. upp raster för att inte vara mer än 8 personer i samma rum. 
  • Vi erbjuder just nu ingen montering hos våra kunder. Leveranserna sker till dörren.
Guide taggad med: Corona COVID-19 SARS-CoV-2